Stevig Brood Desembroodbakworkshop

Wie

Ben jij thuisbakker een fanatieke hobbykok, foodie, professioneel kok of gewoon een ontzettende broodliefhebber dan is deze workshop op jouw lijf geschreven. Ervaring met brood maken is niet nodig, een flinke dosis enthousiasme natuurlijk wel!

Wat

De workshop is intensief want er is veel om te maken, zien, proeven en te leren. Zo leer je de verschillen tussen meel en bloem, tussen spelt en tarwe en tussen gist en desem. Ook leer je van alles over kneden, rijzen en bakken. Je leert om je eigen desem te maken en in leven te houden. En ook leuk: je leert manieren op thuis brood vers brood te bakken op momenten dat het jou schikt. Dat betekent: vers brood op zondagochtend zonder dat je er ’s nachts uit moet, klinkt goed toch .

We gaan natuurlijk ook zelf met deeg aan de slag: zo maken we o.a. een 100% desembrood van a tot z, maken we stokbroden op basis van twee verschillende deegtechnieken en maken we heerlijke croissants. Ook zijn er een aantal korte demo’s en tijdens de lunch eten we lekker van ons vers gemaakte brood.

Kortom: een intensieve, afwisselende (praktijk en theorie) leerzame en superleuke dag gegarandeerd!

Waar

Waar anders kun je goed leren broodbakken dan in een heuse (desem)bakkerij? Precies! En daarom gaan we lekker aan de slag in bij Stevig Brood aan de Kruisstraat 1 in Woerden. Woerden. Inloop v.a. 08:30, aanvang 09:00 uur, we bakken door tot ca. 16:30 uur.

Wat kost het en wat krijg je ervoor terug?

De kosten zijn €165,- p.p. Dit is inclusief een lekkere lunch, een mooi thuisbakpakket met diverse soorten meel en een beetje Stevig Brood desem. Ook krijg je een tas vol desembroden mee naar huis om later lekker van te genieten.

Wanneer

zo 27 augustus 2023 - vol

ma 28 augustus 2023

ma 4 september 2023

ma 11 september 2023

zo 19 november 2023 - vol

ma 20 november 2023


Nieuwe datums volgen :)

 

Inschrijven kan via het online contactformulier

Inschrijven Workshop

Ga naar boven