Stevig Brood Desembroodbakworkshop

Bij Stadsbakkerij Stevig Brood zijn we super enthousiast over robuust en lekker desembrood. En dit enthousiasme (en de bijbehorende kennis en kunde) delen we graag met je. Daarom organiseert Stadsbakkerij Stevig Brood vanaf nu Desembroodbakworkshops!

Wat

De desemworkshops vinden plaats op zondagen van 09:00 uur tot 16:30 uur. Tijdens deze dag leer je meer over: het maken en in leven houden van je desemstarter, de kenmerken en verschillen tussen meel en bloem en spelt, rogge en tarwe en de belangrijkste processtappen van broodbakken zoals mengen, rijzen en bakken. Naast de nodige theoretische onderdelen gaan we ook lekker aan de slag met deeg maken en brood bakken. Je maakt zelf een desemdeeg welke we aan het einde van de dag bakken, we gaan aan de slag met reeds volrezen degen en we bakken ons eigen brood voor de lunch. Kortom: een intensieve, leerzame en superleuk dag gegarandeerd!

Waar

Waar anders kun je goed leren broodbakken dan in een heuse desembakkerij? Precies! En daarom gaan we lekker aan de slag in de desembakkerij van Stadsbakkerij Stevig Brood aan de Wagenstraat 6 te Woerden.

Wie

De desembrood workshop is erg geschikt voor thuisbakkers, fanatieke hobbykoks, foodies, koks en de lekkere broodliefhebber :)

Wanneer

De volgende data staan op de planning
(onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen)

Let op!
I.V.M. de corona-maatregelen (en beperkte ruimte) gaan de workshops tot nader order niet door.

Zondag 5 april
Zondag 3 mei
Zondag 7 juni
Zondag 5 juli

Inloop v.a. 08:30, aanvang 09:00 uur, we bakken door tot 16:30 uur

Let op!
I.V.M. de corona-maatregelen (en beperkte ruimte) gaan de workshops tot nader order niet door.

Wat kost het en wat krijg je ervoor terug?

De kosten zijn 135,- p.p. Dit is inclusief een lekkere lunch, een mooi thuisbakpakket met diverse soorten meel en een beetje Stevig Brood desem. Ook krijg je een tas vol desembroden mee naar huis om later lekker van te genieten. We geven onze broden altijd veel aandacht en tijd. Dat doen we graag ook met jou als cursist. Daarom werken we met kleine groepjes van maximaal zes personen.

Inschrijven kan via het online contactformulier

Inschrijven Workshop

Ga naar boven